歡迎訪問福建成考網 ! 本網站為民間交流網站,主要為福建成人高考考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以福建省教育考試院www.eeafj.cn為準。
  • 咨詢電話:0591-87666380
城市:
成考系統:

在線咨詢

繳費查詢

成考書城

成考題庫

考生交流

自考咨詢

所在位置:福建成考網 > 福建成考試題題庫 > 高起專 > 福建成考網:2020年高起專《英語》練習題及答案6

福建成考網:2020年高起專《英語》練習題及答案6

2020-03-05 10:37:26   來源:福建成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
作者:尹老師
福建成考網整理成人高考模擬試題,以下是“2020年成人高考高起專《英語》練習題及答案6”相關內容!福建成人高考《英語》科目作為高起專考生比較重要的得分科目,建議廣大考生一定要認真復習備考,以便順利應試。

2020年成人高考高起專《英語》練習題及答案6

1. “Whose idea is it?” “ It’s ________.”

A. the idea of her

B. the idea of him

C. an idea of them

D. an idea of theirs

2. The children got to the zoo after walk.

A. half hour’s

B. half a hour’s

C. half an hour’s

D. half hour

3. The light was on all day long. I didn’t know who .

A. has turned it on

B. has turned on it

C. had turned it on

D. had turned on it

4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn’t speak .”

A. neither

B. none

C. either

D. all

5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.”

A. many time

B. long

C. long time

D. much long

6. Think it over, you will find a way.

A. or

B. and

C. before

D. yet

7. “Where is your daughter?” “He school.”

A. was in

B. will be at

C. has been to

D. has gone to

8. “How is your son today?” “He is .”

A. very good

B. very well

C. a teacher

D. kind

9. John dashed back into the room and saw .

A. what is wrong

B. what was wrong

C. what wrong was

D. if was wrong

10. Is this house large enough for us ?

A. living

B. living in

C. to live

D. to live in

11. This computer is than that one.

A. much expensive

B. much more expensive

C. most expensive

D. the most expensive

12. On the first day at work I introduced to the class.

A. me

B. my

C. myself

D. I

13. There is milk in the bottle.

A. no any

B. not a

C. no

D. not many

14. Stop talking. I have words to say.

A. little

B. a little

C. few

D. a few

15. Do you know who the picture? It’s upside-down.

A. hung

B. hang

C. hanged

D. hanging

16. “Which girl is your daughter, Mr. White? ”

“Oh, look, that little one in red.”

A. a

B. an

C. /

D. the

17. The thing to remember is to close the windows before you leave.

A. only

B. most important

C. very

D. biggest

18. WTO is the short form for World Trade ___________.

A. Organization

B. Occupation

C. Owner

D. Office

19. He is a man who is fond of ________ activities.

A. outdoor

B. outside

C. out

D. out of

20. We should walk on the _________ not on the road.

A. pavement

B. street

C. way

D. corner

21. They have many ________ including three black cats.

A. pandas

B. pears

C. pets

D. peaches

22. You’re late. The manager has already came.

A. terrible

B. nearly

C. terribly

D. near

23. He living in the country to the city.

A. likes

B. prefers

C. enjoys

D. loves

24. There is in today’s newspaper.

A. new anything

B. new something

C. anything new

D. something new

25. Help to the apples, children.

A. you

B. yours

C. yourselves

D. yourself

26. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

A. Toms … my … he

B. Tom's … mine … his

C. Tom's … mine … him

D. Tom's … my … his

27. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

“It’s hard to say.___________ people, I think.”

A. Million of

B. Millions of

C. Two millions of

D. Two million of

28. 13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

A. showed

B. made out

C. had

D. turned out

29. We had many pens, but ink.

A. few

B. a few

C. not many

D. not much

30. The water vapour when the temperature is above 100℃.

A. becomes into

B. makes into

C. takes into

D. turns into

31. China is a country a very long history, a rich culture and many beautiful places.

A. has

B. for

C. in

D. with

32. Have you ever why some people are left-handed.

A. wondered

B. thought

C. believed

D. expected

33. I’ll go up the ladder, and you can the tools up to me.

A. give

B. put

C. hand

D. point

34.________ away this dirty shirt and bring me a clean one.

A. Pick

B. Bring

C. Carry

D. Take

35. We should plant more trees because they CO2 and let out O2.

A. take in

B. take off

C. take out

D. take away

2020年成人高考高起專《英語》練習題及答案6參考答案

1.D

2.C

3.C

4.C

5.B

6.B

7.D

8.B

9.B

10.D

11.B

12.C

13.C

14.D

15.A

16.C

17.B

18.A

19.A

20.A

21.C

22.C

23.B

24.D

25.C

26.B

27.B

28.D

29.D

30.D

31.D

32.A

33.C

34.D

35.A

成考倒計時

67

立刻定制專屬提升方案

獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

福建成考網申明:

(一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

(二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

轉載請注明:文章轉載自 福建成考網 [http://www.strobella.com/]
本文關鍵詞: 福建成考網   高起專   英語  
本文地址:http://www.strobella.com/show-33-7056-1.html

上一篇:福建成考網:2020年高起專《英語》練習題及答案5
下一篇:福建成考網:2020年高起點《語文》古詩詞識記(1)

福建成人高考提升便捷服務

距2021福建成人高考:還有 67
【請廣大考生提前備考】
  • 考生交流群

  • 微信公眾號

掃一掃加入微信交流群

與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。